În aplicație

  • Imaginile online sunt inițial activate pe Mac și dezactivate pe iPhone, iPad, Apple TV și Vision Pro. Alegerea salvată este întotdeauna respectată. Când funcția este activată, căutările de imagini sunt trimise către Unsplash. Poți dezactiva imaginile online din Configurări.
  • Biblioteca ta: stocată local. Ștergerea aplicației o șterge. Nu există nicio copie pe server de solicitat.

Pe acest site

Folosește „Gestionează statisticile”, din subsol, ca să-ți schimbi consimțământul oricând. Refuzul șterge cookie-urile Google Analytics.

Fă o cerere

Pentru corespondența de asistență pe care o putem păstra, alege o cerere. Confirmăm în cel mult 30 de zile.