W aplikacji

  • Obrazy online są początkowo włączone na Macu, a wyłączone na iPhonie, iPadzie, Apple TV i Vision Pro. Zapisany wybór jest zawsze respektowany. Po włączeniu funkcji zapytania o obrazy są wysyłane do Unsplash. Obrazy online można wyłączyć w Ustawieniach.
  • Twoja biblioteka: przechowywana lokalnie. Usunięcie aplikacji ją usuwa. Nie istnieje kopia serwerowa, o którą można wnioskować.

Na tej stronie

Użyj „Zarządzaj analityką” w stopce, aby w dowolnym momencie zmienić swoją zgodę. Odmowa czyści pliki cookie Google Analytics.

Złóż wniosek

W sprawie korespondencji ze wsparciem, którą możemy przechowywać, wybierz rodzaj wniosku. Potwierdzamy w ciągu 30 dni.