Στην εφαρμογή

  • Οι διαδικτυακές εικόνες είναι αρχικά ενεργοποιημένες στο Mac και απενεργοποιημένες σε iPhone, iPad, Apple TV και Vision Pro. Η αποθηκευμένη επιλογή σας γίνεται πάντα σεβαστή. Όταν η λειτουργία είναι ενεργή, οι αναζητήσεις εικόνων αποστέλλονται στο Unsplash. Μπορείτε να την απενεργοποιήσετε στις Ρυθμίσεις.
  • Η βιβλιοθήκη σας: αποθηκευμένη τοπικά. Η διαγραφή της εφαρμογής τη διαγράφει. Δεν υπάρχει αντίγραφο σε διακομιστή για να ζητηθεί.

Σε αυτόν τον ιστότοπο

Χρησιμοποιήστε τη «Διαχείριση αναλυτικών στοιχείων» στο υποσέλιδο για να αλλάξετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε. Η άρνηση διαγράφει τα cookies του Google Analytics.

Υποβάλετε αίτημα

Για αλληλογραφία υποστήριξης που ενδέχεται να κρατάμε, επιλέξτε ένα αίτημα. Επιβεβαιώνουμε εντός 30 ημερών.