I appen

  • Onlinebilleder er som udgangspunkt slået til på Mac og fra på iPhone, iPad, Apple TV og Vision Pro. Dit gemte valg respekteres altid. Når funktionen er slået til, sendes billedsøgninger til Unsplash. Du kan slå onlinebilleder fra i Indstillinger.
  • Dit bibliotek: gemt lokalt. Sletter du appen, slettes det. Der findes ingen serverkopi at anmode om.

På dette websted

Brug “Administrer analyse” i sidefoden for at ændre dit samtykke når som helst. En afvisning sletter Google Analytics-cookies.

Send en anmodning

For supportkorrespondance, vi måtte opbevare, kan du vælge en anmodning. Vi bekræfter inden for 30 dage.