Sovelluksessa

  • Verkkokuvat ovat aluksi käytössä Macissa ja poissa käytöstä iPhonessa, iPadissa, Apple TV:ssä ja Vision Prossa. Tallennettua valintaasi noudatetaan aina. Kun toiminto on käytössä, kuvahaut lähetetään Unsplashille. Voit poistaa verkkokuvat käytöstä asetuksissa.
  • Kirjastosi: tallennettu paikallisesti. Sovelluksen poistaminen poistaa sen. Palvelinkopiota, jota pyytää, ei ole olemassa.

Tällä sivustolla

Käytä alatunnisteen kohtaa “Hallitse analytiikkaa” muuttaaksesi suostumustasi milloin tahansa. Kieltäytyminen poistaa Google Analytics -evästeet.

Tee pyyntö

Mahdollisesti säilyttämämme tukikirjeenvaihdon osalta valitse pyyntö. Vahvistamme 30 päivän kuluessa.